Ervaringen van cursisten

Cursus Gezond Eten & Bewegen oktober-december 2018

Jaqueline:
“Ik zou de cursus zeker aanraden, vooral omdat ik hem heel instructief vond maar ook praktisch (tips, recepten, alternatieven e.d) waardoor je er echt wat mee kunt”

Jeanine:
“De cursus heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ik ben naar de Intake geweest en wist dat het een groepscursus zou zijn waar verschillende onderwerpen behandeld zouden worden. Er was altijd de mogelijkheid om na afloop , via mail of app, nog meer antwoorden op je vragen te krijgen. Ook leuk dat we gezonde hapjes mochten proeven!”

Tilly:
“Ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten, maar het heeft zeker nut gehad voor mij. Ik let nu veel meer op welke producten ik koop en heb veel aan de recepten, Voor mensen die hun eetpatroon willen verbeteren of iets willen doorbreken is het zeker een aanrader!”

Myriam:
‘Ik zou deze cursus zeker aanraden, het is leuk om zo bezig te zijn met voeding en wat er allemaal inzit en vooral wat je eet, een stukje bewustwording”

Carmen: 
Wat ik veranderd heb tijdens deze cursus is om minder koolhydraten en suikers te eten,
Ik eet gevarieerder, gezonder en minder. Het doel was om mijn medicatie voor mijn diabetes te verminderen en af te vallen. Kortom een gezonde levensstijl aanleren.  Het resultaat is al aanwezig, dat stimuleert om door te gaan”