Tarieven

Op deze pagina vindt je een overzicht van alle mogelijkheden. Geen mens is hetzelfde dus bestaat er ook geen standaard dieet of werkwijze, het is altijd maatwerk. Samen bekijken we tijdens het eerste gesprek wat jij nodig hebt en wat het beste bij jou past om je doel te bereiken.  

Hoe gaan we van start
Ik vind het belangrijk om altijd eerst kennis te maken, tenslotte gaan we voor een bepaalde periode samen aan de slag! Je kunt tijdens dit gesprek al je vragen stellen en ik kan uitleggen wat je kunt verwachten. Dit is gratis en vrijblijvend en duurt ca 20 minuten. (dit kan eventueel ook telefonisch) Als er een goede ‘klik’ is maken we een afspraak voor het Intakegesprek.

Kennismakingsgesprek                                                       gratis
Intakegesprek ca 60 minuten                                          €  60,00
Vervolgpakket 1:                                                              € 135,00
1 x adviesgesprek* 1 uur en 2 x 45 min.                                                               
Vervolgpakket 2:                                                              € 245,00
1 x adviesgesprek* 1 uur en 5 x 45 min.                                    
Vervolgpakket 3:                                                              € 470,00
1 x adviesgesprek* 1 uur en 11 x 45 min.                         
Puur Gezond & Slank Stappenplan                             € 295,00   

*Incl. voedingsanalyse, persoonlijk adviesplan en informatiemap

Het Intakegesprek
Alle consulten beginnen met een Intake-gesprek, Na de kennismaking stuur ik je een uitgebreide vragenlijst en vraag ik je gedurende 5 dagen een eetdagboek bij te houden. Dit gebruiken we als startpunt voor het Intakegesprek. We kijken naar wat jij nodig hebt om je doel te bereiken en doen verder  een uitgebreide meting (als jij dat wilt) van gewicht, lengte, tailleomtrek, vet- en spierpercentage en bepalen we je rustmetabolisme. 

Het Voedingsadviesgesprek
Naar aanleiding van het Intakegesprek en het ingevulde eetdagboek maak ik een persoonlijk Voedings-en Beweegadvies met een Voorbeeld Menu en Menusuggesties. Dit bespreken we uitgebreid tijdens dit gesprek, We kiezen een eerste actiepunt waar je de komende week mee aan de slag wilt gaan en zo behandelen we elke keer een onderwerp. Dat kan zijn: welke koolhydraten kun je beter wel of niet gebruiken of  wat lees je op een etiket in de supermarkt tot hoe zorg je voor minder behoefte aan snoepen en snaaien. Ook is er aandacht voor andere factoren als stress, ontspanning, bewegen en voldoende slaap. 

Vervolgconsulten
Hoeveel consulten je nodig hebt is voor iedereen anders en is afhankelijk van je doel(en) en je persoonlijke situatie, Voor de meeste mensen geldt dat ze het meest gebaat zijn bij begeleiding van ongeveer 12 weken zodat ze stap voor stap kunnen werken aan het veranderen van gewoontes en gedrag. Maar het kan ook zijn dat jij het prettig vindt om na het eerste of tweede gesprek zelfstandig verder te werken met de informatie en adviezen die je gekregen hebt. Voor mensen die kiezen voor een langere begeleiding heb ik een pakket samengesteld waarbij je ca 12 weken begeleid wordt. Verlengen is uiteraard altijd mogelijk. 

Betaling
Alle tarieven zijn incl. 21% BTW  en je ontvangt na de Intake een factuur voor de betaling en eventuele declaratie bij de Zorgverzekeraar. Het Puur Gezond pakket kan eventueel in 2 termijnen betaald worden. Bij losse consulten stuur ik een factuur
voor minimaal de Intake, adviesgesprek en 1 vervolgconsult t.w.v € 170,00. Daarna kan er eventueel verlengd worden naar keuze. Declareren kan na afloop van de begeleiding. 

Doorverwijzing naar arts of therapeut
Ik ben geen arts of therapeut en stel dan ook geen diagnoses. Ik geef enkel advies. Mocht ik twijfelen over lichamelijke aandoeningen, dan verwijs ik je door naar de huisarts of een therapeut. Ook als er al bepaalde lichamelijke klachten bekend zijn, dan kan het zijn dat ik je eerst verwijs naar je huisarts, behandelend arts of therapeut. Zodat ik, in samenspraak met alle behandelende partijen, op een veilige manier met je aan de slag kan gaan.