Tarieven

Op deze pagina vindt je een overzicht van alle mogelijkheden. Geen mens is hetzelfde dus bestaat er ook geen standaard dieet of werkwijze, het is altijd maatwerk. Samen bekijken we tijdens het eerste gesprek wat jij nodig hebt en wat het beste bij jou past om je doel te bereiken.  

Hoe gaan we van start
Ik vind het belangrijk om altijd eerst kennis te maken, tenslotte gaan we voor een bepaalde periode samen aan de slag! Je kunt tijdens dit gesprek al je vragen stellen en ik kan uitleggen wat je kunt verwachten. Dit is gratis en vrijblijvend en duurt ca 20 minuten. (dit kan eventueel ook telefonisch) Als er een goede ‘klik’ is maken we een afspraak voor het Intakegesprek.

Kennismakingsgesprek                                                     gratis

Intakegesprek ca 75-90 minuten*                                   € 75,00

Vervolgconsulten per 30 min.                                          € 30,00

*Intakegesprek incl. analyse eetdagboek, persoonlijk adviesplan, informatiemap

Het Intakegesprek
Na de kennismaking stuur ik je een uitgebreide vragenlijst en vraag ik je gedurende 5 dagen een eetdagboek bij te houden. Dit gebruiken we als startpunt voor het Intakegesprek. We bespreken de verbeterpunten en stellen een persoonlijk stappenplan op om mee aan de slag te gaan. Verder doen we een uitgebreide meting (als jij dat wilt) van gewicht, lengte, tailleomtrek, vet- en spierpercentage en bepalen we je rustmetabolisme.

Vervolgconsulten
Hoeveel consulten je nodig hebt is voor iedereen anders en is afhankelijk van je doel(en) en je persoonlijke situatie, Voor de meeste mensen geldt dat ze het meest gebaat zijn bij begeleiding van ongeveer 12 weken zodat ze stap voor stap kunnen werken aan het veranderen van gewoontes en gedrag. Maar het kan ook zijn dat jij het prettig vindt om na het eerste of tweede gesprek zelfstandig verder te werken met de informatie en adviezen die je gekregen hebt. Voor mensen die kiezen voor een langere begeleiding heb ik verschillende trajecten samengesteld:

Trajecten

Puur Gezond & Slank Stappenplan                            € 295,00

Leefstijlcoaching                                                          € 250,00

Vrouw & Hormonen                                                     € 145,00

Voeding en Beweegadvies kort                                   € 145,00

Alle tarieven zijn incl. 21% BTW  en u ontvangt een factuur voor de betaling en eventuele declaratie bij de Zorgverzekeraar

Doorverwijzing naar arts of therapeut
Ik ben geen arts of therapeut en stel dan ook geen diagnoses. Ik geef enkel advies. Mocht ik twijfelen over lichamelijke aandoeningen, dan verwijs ik je door naar de huisarts of een therapeut. Ook als er al bepaalde lichamelijke klachten bekend zijn, dan kan het zijn dat ik je eerst verwijs naar je huisarts, behandelend arts of therapeut. Zodat ik, in samenspraak met alle behandelende partijen, op een veilige manier met je aan de slag kan gaan.