gezondslankin8stappen

Puur Gezond & Slank Stappenplan (ca 12 weken)
Het is voor veel mensen lastig om hun eet/leefpatroon te veranderen en gewoontes aan te pakken.
Uit de praktijk blijkt dat de stap-voor-stap-aanpak goed werkt. Elke week leg je de focus op een ander aspect van je voeding en leefwijze. Van tussendoortjes tot ontbijt en van ontspannen en sporten tot het avondeten. De 12 weken zijn ook niet zomaar gekozen, uit onderzoek blijkt dat mensen gemiddeld 3 maanden nodig hebben om nieuwe gewoontes zich eigen te maken.


Wat levert het mij op?
Ondanks dat je geen ‘streng’ dieet volgt zul je niet alleen gezond(er) en lekker(der) eten maar je investeert ook in je gezondheid én een gezond gewicht. Je bent ook niet “op dieet”, je bent bezig met veranderen van je leefstijl en leert bewustere keuzes te maken zonder jezelf tekort te doen.

Waar staat Puur Gezond voor?
Puur Gezond staat voor onbewerkt eten zonder pakjes en zakjes waardoor je minder toegevoegde suikers, zout en onnodige toevoegingen binnenkrijgt. Wat je wél binnenkrijgt zijn meer vezels, vitamines, mineralen en gezonde vetten. Bovendien zullen je eetgewoontes blijvend veranderen. Het is niet ingewikkeld of tijdrovend om gezonder te gaan eten, bovendien krijg je genoeg handvatten en kun je gewoon met je gezin of huisgenoten mee-eten.

De consulten
De afspraken zijn in principe elke week of om de week als je iets langer de tijd nodig hebt. We wegen 1 keer uitgebreid tijdens de Intake (spier/vet/BMI/BMR) en na afloop van het traject en tussendoor alleen het gewicht (indien jij dat wilt). Wanneer je tussentijds vragen hebt dan kun je me een whatsapp bericht of mailtje sturen.

Wat als de begeleiding stopt?
Na deze intensieve periode lukt het je om je nieuwe gedrag bijna automatisch vol te houden, zodat je niet terugvalt in je oude gedrag. Omdat het PuurGezond & Slank Plan zo geleidelijk gaat, is het resultaat ook echt blijvend. Je kunt ook één van de andere Puur Gezond boeken aanschaffen voor heerlijke recepten en complete menu’s. Of je kunt gebruik maken van de vervolg consulten voor een stok achter de deur.

Wat is inbegrepen bij het Puur Gezond op gewicht stappenplan

  • Wegen en meten (gewicht, BMI, spier en vetpercentage en ruststofwisseling)
  • Intakegesprek ca 60-75 minuten
  • 7 x consult ca. 30 minuten met iedere week een ander thema
  • 8 Stappenkaarten met opdrachten en tips
  • Boek Puur Gezond in 8 stappen incl. recepten en menu’s

Tarief € 325,00* 
*vergoeding door Zorgverzekeraar (gedeeltelijk) mogelijk.Check je polis.

Ja, ik wil graag starten met het Stappenplan!
klik hier om gelijk een (vrijblijvende) afspraak te maken.

volg mij ook op facebook

Follow us on Facebook