Na een lange periode van onzekerheid en thuisquarantaine gaan de deuren weer langzaam een beetje open en start het ‘normale’ leven weer op. Dat betekent ook dat ik mijn praktijk weer mag openen, uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen. Ik zet ze even duidelijk voor je op een rijtje zodat je voor jezelf kunt beslissen of het goed voelt om een bezoek aan mijn praktijk te brengen.

  • Met (milde) gezondheidsklachten (hoesten, verkoudheid, verhoging of koorts) kan ik je helaas niet ontvangen. Afspraken kunnen gratis verzet worden. Ook als ik zelf (lichte) klachten heb zal ik niet werken.
  • Bij binnenkomst houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en schudden geen handen.
  • Ik vraag je daarna vriendelijk om je handen te ontsmetten met handgel en ook na afloop kun je daar gebruik van maken.
  • Mijn afspraken plan ik ruim zodat klanten elkaar niet tegenkomen en ik tijd heb om alle contactoppervlakken na elke klant te desinfecteren.
  • Indien je gewogen wilt worden kan dat met wat aanpassingen. Ik stel de weegschaal in met handschoenen en neem afstand als je erop staat. Buik- en heupomvang doe ik voorlopig niet.
  • Koffie en thee mag ik je helaas niet aanbieden. Ik heb flesjes water in mijn praktijk.
  • Het toilet kan helaas niet gebruikt worden.

Het is misschien even wennen maar op deze manier houden wij ons beiden op een prettige manier aan de regels. Mocht je het zelf prettiger vinden om online af te spreken dan kan dat uiteraard ook, zeker als één van beiden lichte klachten heeft.

Corona maatregelen voor veilig klantcontact

volg mij ook op facebook

Follow us on Facebook