Afvallen met lekker én echt eten!
Sinds een tijdje werk ik met de Puur Gezond methode waarin ik mensen begeleid naar een gezonder eet- en leefpatroon in 8 overzichtelijke stappen. Het voordeel daarvan is dat het je de kans geeft om in je eigen tempo gewoontes en gedrag te veranderen zonder dat het je heel veel moeite kost. Elke bijeenkomst komt er een ander thema aan bod, en met de handvatten die je daarin krijgt ga je thuis aan de slag.

Geen dieet maar stap voor stap je eet/leefpatroon aanpassen
Je krijgt als houvast het Puur Gezond boek mee, met daarin alle stappen beschreven plus recepten en menusuggesties. Het is nadrukkelijk geen dieet maar een verandering van je leefstijl die je eigenlijk tot in lengte van dagen kan aanhouden. Je eet lekker, gevarieerd en gezond en het hele gezin kan mee doen, je hoeft dus geen aparte dingen te kopen of te maken. Ook is er naast voeding aandacht voor andere factoren die jou belemmeren zoals stress, weinig beweging, slecht slapen en gebrek aan tijd en/of inspiratie om makkelijke en lekkere maaltijden te bereiden. We besteden 1 bijeenkomst aan het maken van de bewuste keuzes in de supermarkt (waar moet je op letten) en ik laat je regelmatig wat proeven om je te inspireren zelf gezond te koken en bakken.

Investering in je gezondheid
De nadruk ligt niet op afvallen maar op méér energie en een gezond lijf en je zult merken dat je vanzelf ook gaat afvallen. Daarom is deze cursus zowel geschikt voor vrouwen met overgewicht als vrouwen die hun eet/leefpatroon willen verbeteren met als doel minder (overgangs)klachten en meer energie. Ik vind het fijn om te werken met een kleine groep van max 4-6 vrouwen in een intieme setting zodat er voldoende aandacht en interactie is. Daardoor zul je elkaar ook motiveren en zelfs van elkaar leren.

Voor de inhoud en de prijs van de cursus: klik hier

 

Puur Gezond op gewicht in 8 stappen

volg mij ook op facebook

Follow us on Facebook