Cursus: Puur Gezond op Gewicht in 8 stappen

Afvallen met lekker én echt eten!
Sinds een tijdje werk ik met de Puur Gezond methode waarin ik mensen begeleid naar een gezonder eet- en leefpatroon in 8 overzichtelijke stappen. Het voordeel daarvan is dat het je de kans geeft om in je eigen tempo gewoontes en gedrag te veranderen zonder dat het je heel veel moeite kost. Elke bijeenkomst komt er een ander thema aan bod, en met de handvatten die je daarin krijgt ga je thuis aan de slag.

Geen dieet maar stap voor stap je eet/leefpatroon aanpassen
Je krijgt als houvast het Puur Gezond boek mee met daarin alle stappen beschreven plus recepten en menusuggesties. Het is nadrukkelijk geen dieet maar een verandering van je leefstijl die je eigenlijk tot in lengte van dagen kan aanhouden. Je eet lekker, gevarieerd en gezond en het hele gezin kan mee doen, je hoeft dus geen aparte dingen te kopen of te maken. Ook is er naast voeding aandacht voor andere factoren die jou belemmeren bijv. stress, weinig beweging, slecht slapen en gebrek aan tijd en/of inspiratie om makkelijke en lekkere maaltijden te bereiden. We besteden 1 bijeenkomst aan het maken van de bewuste keuzes in de supermarkt (waar moet je op letten) en ik laat je regelmatig wat proeven om je te inspireren zelf gezond te koken en bakken.

investering in je gezondheid
De nadruk ligt niet op afvallen maar op méér energie en een gezond lijf en je zult merken dat je vanzelf ook gaat afvallen. Daarom is deze cursus zowel geschikt voor vrouwen met overgewicht als vrouwen die hun eet/leefpatroon willen verbeteren met als doel minder (overgangs-) klachten en meer energie. Ik vind het fijn om te werken met een kleine groep van max 4-6 vrouwen in een intieme setting zodat er voldoende aandacht en interactie is. Daardoor zul je elkaar ook motiveren en zelfs van elkaar leren. Voor de inhoud en de prijs van de cursus kun je hier klikken:

Jouw investering in een Puur Gezonde Leefstijl is € 195,00
 Dit is inclusief:

  • 8 bijeenkomsten van ca 1,5 uur in een kleine groep (max 6-personen)
  • Het boek Puur Gezond & Slank incl.menutips en recepten t.w.v €21,00
  • Elke bijeenkomst een nieuwe stappenkaart met opdracht
  • PuurGezond proeven, koffie en thee
  • Mogelijkheid tot wegen en meten (hoeft dus niet!)

De thema’s die aan bod komen zijn:
Tussendoortjes: heb ik ze nodig en welke kan ik het beste kiezen?
Ontbijten: begin de dag goed!
Stress, ontspanning en voldoende bewegen
Gezonde avondmaaltijd, ook als je weinig tijd hebt!
Lekker lunchen voor thuis, op het werk en onderweg
Hoe bereik ik een blijvend resultaat
Feestjes, verjaardagen, feestdagen, etentjes en andere verleidingen
Hoe kies ik gezond in de supermarkt?

Startdatum: Begin februari bij minimaal 4 aanmeldingen op maandag, woensdag of vrijdagochtend van 10.00-11.30 (andere data/tijden in overleg)
: