De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en wij doen ons uiterste best om te zorgen dat de gepresenteerde informatie actueel blijft.

De informatie op voedingscoach-ilsebos.nl kan niet worden beschouwd als vervanger van het consult of het volgen van een van de trajecten. Wij willen benadrukken dat u bij twijfel over uw gezondheid, uw medicijnen of de behandeling altijd contact op zou moeten nemen met uw arts, specialist of apotheker.

Voedingscoach-ilsebos.nl mag alle teksten op deze site wijzigen en/of verwijderen zonder voorafgaande aankondiging en zonder toestemming van de leveranciers van de informatie (w.o. de sportzorgaanbieders).

Voedingscoach-ilsebos.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid, noch voor schade, overlast of ongemak die voortvloeit uit of samenhangt met gebruik van de informatie op voedingscoach-ilsebos.nl Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

volg mij ook op facebook

Follow us on Facebook