Wie ik ben

Mijn naam is Ilse Bos, ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen zoons. Na mijn opleiding tot Gewichtsconsulente ben ik in 2012 een praktijk aan huis gestart vanwege mijn interesse en passie voor voeding en gezondheid. Vanuit mijn eigen achtergrond weet ik hoe groot de invloed van goede voeding is op onze gezondheid en vitaliteit en ik ben ervan overtuigd dat in veel gevallen bepaalde aandoeningen en ziektes te voorkomen zijn door een gezonde(re) leefstijl. Lekker in je vel zitten is sowieso een voorwaarde voor een fijn leven!

Veel mensen hebben weinig kennis over voeding of raken in verwarring door alle, soms tegenstrijdige berichten in de media. De commercie speelt daar handig op in en daarom richt ik mij op voorlichting over wat nu eigenlijk gezonde voeding is. Overgewicht is een steeds groter probleem en toch zijn veel mensen ‘ondervoed’ door het enorme aanbod aan bewerkt voedsel (wel calorieën, geen of weinig voedingswaarde). Door het maken van andere keuzes en meer kennis over voeding maak je al een grote stap naar een gezonder eetpatroon en daardoor vaak minder klachten en meer energie.

Ik ben zelf gek op lekker maar ook gezond eten en vind het leuk mensen te inspireren en motiveren om zoveel mogelijk te koken en bakken zonder pakjes en zakjes. Ik heb in de loop der tijd voor alle menugangen makkelijke en lekkere recepten verzameld die ik graag met mijn cliënten deel. Mijn doel is om mensen bewust te maken van voeding en hen laten zien dat je met kleine aanpassingen hele grote stappen kunt zetten. Ik help je graag om jouw doel te bereiken!

Opleidingen/cursussen:
Gewichtsconsulent bij Sonnevelt Opleidingen 2011-2012
Cursus Menu in de Menopauze bij Lijf en Lijn 2015
Cursus Vrouw en Hormonen bij Care for Women 2016
Oerslank Coach licensie B bij Hamel College 2017
Leergang coaching voor leefstijl en gezondheidsprofessionals bij Visiom 2018
Orhomoleculair Voedingsadviseur bij Stichting Ortho Health Foundation 2018
Hormoonfactor trainer bij Sonnevelt Opleidingen 2019
Verder diverse lezingen en bijscholingen over diverse thema’s.