Leefstijlcoaching

Heb jij behoefte aan begeleiding op een breder vlak dan alleen voeding? Dan kun je kiezen voor de leefstijlcoaching waarin we juist kijken naar andere factoren die ervoor zorgen dat jij niet lekker in je vel zit, je overgewicht hebt of al jaren aan het jojoeen bent met je gewicht. 

Het kan zijn dat jij eigenlijk al heel gezond eet, maar toch vaak moe bent of gewoon weinig energie hebt. Of misschien heb je een prima eetpatroon maar heb je regelmatig enorme behoefte aan snoepen/snaaien en lukt het je niet om dan maat te houden? Bij veel mensen is eten een troost of beloningsmiddel of een manier om emoties of onrust (tijdelijk) te dempen. Het is natuurlijk geen oplossing voor problemen maar het is vaak heel confronterend om het echte probleem te lijf te gaan.

In onze huidige maatschappij wordt er veel van je gevraagd: je werk, je partner, kinderen, ouders die zorg nodig hebben, je sociale leven dat je wilt onderhouden, het huishouden etc.  Vaak ga je maar door, soms zelfs op de automatische piloot en je komt eigenlijk amper meer tot rust of aan jezelf toe. Tot je je realiseert dat je maar 1 lijf hebt en daar goed voor moet zorgen! Er komt een moment dat de grens bereikt is je vroeg of laat problemen of klachten krijgt.  Uiteenlopend van chronische vermoeidheid tot je depressief voelen en uiteindelijk zelfs het krijgen van een burn out. Investeer in jezelf  en daarmee in een fit, gezond  en slank lichaam. Als voedingscoach help ik je om betere keuzes te maken op het gebied van voeding, stress en beweging maar ook om beter voor jezelf te zorgen door je bewust te worden van de signalen die je lichaam afgeeft.

Ja, ik wil graag aan de slag met mijn leefstijl! 

Maak hier direct een (vrijblijvende) afspraak