websitedunboven

“Waardevolle coaching op het gebied van voeding en levensstijl. Maar ook deskundig op het gebied van supplementen, hormoonwerking, cholesterol.
Door Ilse ben ik nu een aantal kilo’s kwijt, eet veel smakelijker, heb geen honger tussendoor én ben van de chemische cholesteroltabletten af! Een ontzettend leuke vrouw met veel kennis en kunde.”
Mariette
februari 2020

“Ik heb Ilse ervaren als een kundige coach. We hebben samen gekeken waardoor ik lichamelijke klachten had en wat ik hieraan zou kunnen doen. De begeleiding was gericht op een gezond eetpatroon en een gezond lichaam. Ilse bereidt zich goed voor en zoekt alles goed uit en geeft goed advies. Als coachee kon ik zelf mijn tempo bepalen en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Door de inzichten die ik heb gekregen van Ilse, heb ik nu goed zicht op wat mijn lichaam nodig heeft voor een gezond en duurzame leefstijl”
Ellen
augustus 2020

 

 
 

"Na 2 weken duidelijk minder opvliegers, superfijn!"

Nooit gedacht dat ik een gezonde relatie met eten zou kunnen opbouwen na bijna 20 jaar jojo-en. Stap voor stap leerde Ilse me op een andere manier naar voeding te kijken en mijn levensstijl aan te passen. De extra kilo’s zijn er inmiddels af en qua levensstijl is er veel veranderd. Deze keer is het ‘for life’. En mocht het even niet zo lekker gaan, kan ik altijd bij Ilse terecht voor advies en een hart onder de riem.
Gerdien
oktober 2019

“Erg goed en prettig geholpen door Ilse. Veel tips en recepten gekregen. Na 2 weken duidelijk minder opvliegers, echt super fijn. Ik dacht dat ik altijd al gezond at. Maar daar viel nog veel te veranderen. Ook de recepten zijn makkelijk te maken en erg lekker. Zeker een aanrader als je in de overgang zit of gezonder wil leven”
Miska
januari 2020 

"Het resultaat is al aanwezig, dat stimuleert om door te gaan!"

“Ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten, maar het heeft zeker nut gehad voor mij. Ik let nu veel meer op welke producten ik koop en heb veel aan de recepten, Voor mensen die hun eetpatroon willen verbeteren of iets willen doorbreken is het zeker een aanrader!”

Tilly
Cursus Gezond eten & Bewegen dec 2018

“Wat ik veranderd heb tijdens deze cursus is om minder koolhydraten en suikers te eten. Ik eet gevarieerder, gezonder en minder. Het doel was om mijn medicatie voor mijn diabetes te verminderen en af te vallen. Kortom een gezonde levensstijl aanleren.  Het resultaat is al aanwezig, dat stimuleert om door te gaan!”

Carmen
Cursus Gezond eten & Bewegen dec 2018